Skinbooster

Hva er Skinbooster?

Ønsker du en behandling som kan gi dyptgående fuktighet, forbedre hudkvaliteten og gi deg en naturlig strålende glød? Da er Skinbooster det perfekte valget for deg! Skinbooster-behandlingen tilbyr en unik tilnærming som kan gi huden din den nødvendige fuktigheten den trenger, samtidig som den gir forbedret tekstur og en ungdommelig glød innenfra.

Skinbooster-behandlingen er ideell for de som opplever en aldrende hud som mangler spenst og har fine linjer og lite volum. Den er spesielt egnet for de med tynn og slapp hud, da den gir rikelig med fuktighet og en naturlig økning i volum. I tillegg kan Skinbooster også være effektiv for behandling av visse typer akne-arr, samt for områder som halsen, brystet og hendene.

Ved å injisere spesielt formulerte hydratiserende substanser under huden, tiltrekker Skinbooster-behandlingen fuktighet og gir en langvarig og dyptgående hydreringseffekt. Dette bidrar gradvis til å forbedre hudkvaliteten og gi deg en frisk og ungdommelig glød over tid.


Hvordan virker Skinboster?

Fibroblastene er cellene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen og elastiske fibre i huden. Disse cellene er også ansvarlige for dannelsen av hudens naturlige hyaluronsyre. Hyaluronsyren har en viktig funksjon med å binde vann i huden. Med alderen reduseres mengden hyaluronsyre, noe som resulterer i tørrere, tynnere og slappere hud. Skinboosters™ er en behandling med stabilisert hyaluronsyre som har en unik evne til å tiltrekke seg vann.

En behandling med Skinboosters innebærer mikroinjeksjoner av stabilisert hyaluronsyre som plasseres rett under huden. Denne behandlingen forbedrer hudens kvalitet ved å øke fuktigheten og gjenopprette fuktbalansen i huden. I tillegg stimulerer behandlingen produksjonen av kollagen i huden. Resultatet er en mykere, mer elastisk og motstandsdyktig hud med forbedret spenst, struktur og glød. Flere behandlinger er vanligvis nødvendig for å oppnå optimalt resultat

Hvem egner seg for Skinbooster?

Behandlingen passer for alle hudtyper og kan også brukes til å behandle aknearr, motvirke tørrhet i leppene, redusere fine linjer på brystet, gjenopprette volumtap på hendene, samt behandle strekkmerker og appelsinhud. Skinbooster kan med fordel kombineres med andre behandlingsmetoder som laserbehandling, peeling og medisinske kremprogram for å oppnå enda bedre resultater.

Hvilken resultat kan jeg forvente?

  • Økt hud elastisitet og fastere hud.
  • Mykere og glattere hud, grovere porer.
  • Redusert fine linjer.
  • Redusert ujevnheter i huden som for eksempel aknearr.
  • Økt fuktighet

Hvor lenge varer resultatet?

Etter behandlingen vil hudkvaliteten og resultatet gradvis forbedres i løpet av 1-12 måneder. For å opprettholde resultatet anbefaler vi en vedlikeholdsbehandling etter omtrent 6-9 måneder. Dette bidrar til å sikre langvarige og ønskede resultater.

Når velger jeg Profhilo, og når velger jeg Skinbooster?

Hvis du har mindre rynker og linjer, tørr hud eller acnearr og ønsker å forbedre hudens tekstur og kvalitet gradvis, så er Skinbooster et godt valg. Denne behandlingen gir fuktighet, lett volum og stimulerer nydannelse av kollagen, som kan redusere linjer og arr og forbedre hudstrukturen.

På den annen side gir Profhilo mye fuktighet og optimaliserer de naturlige prosessene i huden, noe som kan føre til en bedre hudstruktur og en lett oppstramming av huden i ansiktet uten å gi ekstra volum.

Kombinasjonsbehandlinger med skinbooster

Skinbooster er en fantastisk behandling som kan kombineres med andre hudbehandlinger, enten det er et medisinsk hudbehandlingsprogram, peeling eller spesifikke laserbehandlinger.

Et eksempel er når man har gjennomført en laserbehandlingskur for hudoppstramming. Ved å kombinere det med Skinbooster kan man oppnå enda bedre resultater med økt fuktighet og en strålende hud.

For behandling av aknearr kan Skinbooster være tilstrekkelig for mange, men for dypere arrbehandling med laser kan kombinasjonen med Skinbooster gi enda mer effekt til utfordrende aknearr.

Før behandling

Du gjennomfører først en konsultasjon med en kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at resultatet skal se ut og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Under behandling

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 - 15 minutter før behandlingen. Det er normalt ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites grundig av før vii injiserer Skinbooster i ønsket område.

 Hyaluronsyre blir injisert i mikrodoser i huden ved hjelp av små nålestikk eller en butt kanyle, som krever kun noen få små innstikksteder. Et vanlig behandlingsprogram med Skinbooster innebærer en kur med tre initielle behandlinger med en mellomperiode på to til fire uker. Etter de tre behandlingene anbefales det å fortsette med vedlikeholdsbehandlinger hver sjette måned. Du kan allerede se resultater etter den første behandlingen.

Etter behandling

For å sikre at behandlingen gir best mulig resultat og for å unngå infeksjoner, er det noen viktige retningslinjer som bør følges etter behandlingen. Vi anbefaler at du venter minimum 4 timer før du påfører makeup på injeksjonsstedene, men helst lenger. Det kan også være lurt å unngå intens trening, badstue og svømming de første 24 timene etter behandlingen, for å redusere risikoen for hevelser og infeksjoner.

Vi vil også gi deg informasjon om eventuelle andre behandlingsalternativer eller medisinske kremer som kan hjelpe deg å oppnå det beste resultatet. Vi vil også gi deg anbefalinger om hvor lenge resultatet kan forventes å vare, og når du bør vurdere å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

  • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
  • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
  • Bruk en ispose om nødvendig.
  • Drikk mye vann.
  • Unngå for mye salt i 24 timer, da dette kan dehydrere.

PRISLISTE

Skinbooster 1 ml

2500,- NOK

Skinbooster 2 ml

4000,- NOK

Skinbooster 3 ml

5000,- NOK