LASER HÅRFJERNING

Hvorfor MK Laser?

MK Laser - Den ultimate destinasjonen for laserhårfjerning!

Ønsker du en hårfri tilværelse uten bekymringer? Da er MK Laser ditt beste valg når det gjelder laserhårfjerning. Vi har investert i markedets beste laserutstyr for å sikre at våre kunder får den aller beste behandlingen. Men det stopper ikke der - vi er også stolte av å være den første klinikken i verden som bruker et avansert sikkerhetsapparat for å unngå brannskader.

MK Laser vil alltid ha de mest konkurransedyktige prisene på laserhårfjerning, og vi er så sikre på at vi tilbyr de beste prisene at vi matcher enhver konkurrents pris med samme laser. Faktisk er våre priser så fordelaktige at våre konkurrenter må gi opp til 70% rabatt for å kunne matche oss. Vårt mål er å kunne gi deg høy standard til rimelige priser året rundt, slik at du kan nyte de fantastiske resultatene uten å tømme lommeboken.

Vi har full tillit til vår avanserte laserteknologi, og derfor tilbyr vi en 100% fornøydhetsgaranti for alle våre laser-kunder ved deres første behandling - ikke fornøyd? Du får alle pengene tilbake! Vi strekker oss langt for å sikre at du som kunde føler deg trygg og fornøyd gjennom hele behandlingsprosessen.


Vi er stolte av å presentere Quanta Thunder MT® - laseren som har blitt anerkjent som den absolutt beste på markedet. 
PS: Vi er den eneste klinikken i Kristiansand med 
Quanta Thunder MT®Hva er hårfjerning med laser?

Hårfjerning med laser er en kosmetisk prosedyre som bruker en kraftig laser eller intenst pulsert lys for å fjerne uønsket hår.

Denne lyskilden varmer opp og ødelegger hårsekkene i huden, noe som forstyrrer hårveksten, og kan resultere til permanent hårreduksjon.

Er det trygt?

Hos MK Laser er du i trygge hender. Vi bruker nemlig et eget apparat som måler hvor mye melanin du har i huden, hudtype og hvor sensitiv huden din er - ut i fra dette kan vi se hvilken funksjon vi kan bruke på huden din. I tillegg til vårt sikkerhetsapparat bruker vi også et eget kjølesystem som spontant kjøler ned og beskytter huden sånn at brannskader ikke skal oppstå.  Vi bruker markedets kraftigste laser, så derfor tar vi din sikkerheten på alvor.

Bruker dere Ultralyd gele?

Nei, vi bruker ikke ultralyd gele. Vi ønsker å gi våre kunder en mer behagelig behandling, og har derfor investert i Quanta Thunder - den er nærmest smertefritt,  og i tillegg et eget kjølesystem som gjør behandlingene enda mer behagelig. 

Vil jeg få permanent resultat?

Det er 2 hovedfaktorer som kan påvirke om vi kan oppnå permanent hårfjerning eller ikke.

Den første faktoren er at kun hår i vekststadiet (hår som er i anagen fase) kan behandles med hell, men ikke alle hår vokser samtidig. For eksempel, på et gitt tidspunkt på kroppen vår, vokser bare ca. 20-40% av håret (i anagen fase), de andre er enten i overgangs- eller hvilefasen. Dette er grunnen for at det kreves et behandlingsforløp for å ta de forskjellige hårene når de kommer inn i vekststadiet (anagen fase).

For det andre er det kun hår som har pigment som kan behandles. Hvis du har hvitt eller grått hår, er det viktig at du forstår at disse ikke vil reagere, da det ikke er noe mørkt pigment i disse hårene som kan tiltrekke varmen fra laseren. Derfor kan ikke laseren generere nok varme til å ødelegge håret. Også jo finere og lysere håret er, jo vanskeligere vil det være å oppnå permanent hårfjerning da det er mindre pigment i håret. 
Jo tykkere og mørkere håret er, jo mer pigment inneholder det, noe som betyr at lyset fra laseren vil absorberes, omdannes til varme og nå en temperatur på ca. 70 grader, og da ødelegge roten av håret. Hvis denne temperaturen ikke nås, vil behandlingen bare skade håret, noe som vil resultere i at lysere og finere hår vokser ut igjen. I dette tilfellet vil ikke hårsekken bli effektivt ødelagt.

Prismatch

Vi garanterer prisoverensstemmelse med våre konkurrenter, selv om de har rabatterte priser.

Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for konkurrenter som benytter IPL/Diode lasere, da disse er veldig billige lasere og ikke kan tilby samme effektivitet og resultat som vår ''Quanta Thunder MT''.

Før behandling

  •  Barbere
Barber behandlingsområdet kvelden før avtalen.                                                                               
  •  Ingen voks

Ikke voks i løpet av de 4 ukene før avtalen din, da pigment er nødvendig i hårsekken for at laseren skal identifisere håret og behandlingen skal være effektiv.

  •  Unngå direkte sollys og selvbruning

Unngå å utsette området for direkte sollys i minimum 2 uker før og etter behandlingen. Husk å alltid beskytte huden med solkrem i direkte sollys. Unngå selvbruning minst 2 uker før behandling.

Etter behandling

De første dagene etter hårfjerning med laser vil huden føles solbrent. Dette er helt normalt og tilstanden vil gå raskt tilbake.Området som behandles kan smøres med en fuktighetskrem/beroligende krem i dagene etter behandlingen om ønskelig. Unngå å bruke produkter som irriterer huden. Hårsekkene begynner først å falle av etter 1-3 uker. Vi anbefaler at du etter 5 dager skrubber huden jevnlig for å hjelpe prosessen.

I 24 timer etter behandling, unngå barbering, voksing eller napping av hår, peeling, overdreven svetting, svømming, badstuer, veldig varme dusjer og tettsittende klær. Unngå å utsette området for direkte sollys i minimum 2 uker etter behandlingen og bruk alltid solkrem med solfaktor 50 for å beskytte huden og opprettholde resultatene.

All form for laserbehandling kan gi en lettere brenning av huden. Dette kan føre til økt pigmentering eller avpigmentering av huden. Det er derfor viktig at du følger rådene som blir gitt med tanke på soleksponering og bruk av solfaktor.


OFTE STILTE SPØRSMÅL

Er det bivirkninger av laser hårfjerning?

Midlertidige bivirkninger kan omfatte: rødhet, kløende hud, mild follikkelhevelse, og irritasjon på behandlingsområdene. Dette er veldig normalt etter en behandling med laserhårfjerning. Selvsagt er det ikke alle som får bivirkninger etter en behandling, men det er noe man må regne med. Det er viktig å følge våre anbefalinger angående før og etter behandling, for å få maksimalt resultat med minimale bivirkninger.

Hvilke laser hårfjerningsmaskin bruker dere?

Hos MK LASER, bruker vi verdens ledende laserhårfjerningsteknologi. Medisinsk klasse, ''Quanta Thunder''. Denne teknologien er TGA-godkjent å bruker Alexandrite og Nd-YAG-teknologi for å gi de beste behandlingsresultatene. Laseren er kåret til den beste laseren på markedet.

Gjør hårfjerning med laser vondt?

En av fordelene med laserhårfjerning er at behandlingen er praktisk talt smertefri, spesielt sammenlignet med voksing. Hver puls varer mindre enn et sekund, og gir en lett prikkende følelse. På spesielt sensitive områder, som for eksempel overleppen, kan det føles som en gummistrikk som klikker på huden. Vi bruker et avansert kjølemaskin sammen med laserenheten vår for å redusere varmefølelsen på huden og minimere smerte.

Hva er minimumsalderen for hårfjerning med laser?

Hos MK LASER anbefaler vi at laserhårfjerningsklienter som gjennomgår laserhårfjerningsbehandlinger er 18 år eller eldre. Dette sikrer optimale behandlingsresultater. Før fylte 18 år har ikke hårveksten utviklet seg fullt ut på grunn av endrede hormonelle nivåer.

I visse tilfeller kan vi tilby laserhårfjerningsbehandlinger (unntatt det brasilianske området) til kunder 12 år og eldre. For det brasilianske området er minimumsalderen 18 år og over. Vi vil kreve at en foresatt eller verge er til stede ved deres første behandling for alle klienter under 18 år. Din foresatt eller verge må signere et samtykkeskjema og være tilstede i konsultasjonen for å sikre at de forstår prosedyren og ettervernet.

* Merk, det er valgfritt for foreldre og foresatte å være på behandlingsrommet ved første behandling.

Hvor mange behandlinger trenger jeg for å bli hårfri?

Hver hårfjerningsbehandling med vår laser gir 25-30 % hårreduksjon. Det er viktig å fullføre behandlingene med jevne intervaller for optimale resultater. Vi anbefaler en serie på ca 6-8 behandlinger utført med 4 ukers intervaller for permanent hårreduksjon.

Siden alle er unike, varierer dette fra kunde til kunde. Under din gratis konsultasjon vil terapeuten din diskutere en tidsplan som fungerer med dine ønskede resultater.

Kan jeg få fjernet blondt hår?

Ja, men sjansen minskes betraktelig da hårsekkene inneholder mindre pigment, noe som gjør at laseren ikke reagerer like godt på hårsekkene. Dessverre reagerer ikke grått/hvitt og rødt hår på laseren, siden de ikke produserer noe pigment.

Kan jeg fortsatt få laserhårfjerning hvis jeg er på prevensjon?

Ja - vår laserhårfjerningsbehandling er trygg for personer som bruker prevensjon, inkludert p-piller og spiral.

Kan jeg få laserhårfjerning over tatoveringer?

Nei, vi kan dessverre ikke behandle over tatoveringer med laseren vår. Vi kan behandle rundt de tatoverte områdene med et gap på 3 cm.

Hva er inkludert i en brasiliansk?

Brasiliansk inkluderer hele kjønnsområdet, bikinilinjen, anusområdet og veiviseren.


PRISLISTE


LASER HÅRFJERNING PAKKE

Brasiliansk + Armhuler

1400,- NOK

Brasiliansk + Armhuler + Legger

2100,- NOK

Legger + Lår

2100,- NOK

Legger + Lår + Brasiliansk + Armhuler

3400,- NOK

Skjegglinje + Hals + Nakke (Mann)

1100,- NOK

Bryst + Mage (Mann)

1600,- NOK

Bryst + Mage + Hals (Mann)

1950,- NOK

Overrygg + Korsrygg + Skulder + Nakke (Mann)

1850,- NOK

Full Kropp

10 000,- NOKLASER HÅRFJERNING OMRÅDE

Hode

1250,- NOK

Hele Ansikt

900,- NOK

Halve Ansiktet (Overleppe + Hake)

850,- NOK

Kinn

500,- NOK

Nese

500,- NOK

Overleppe

500,- NOK

Hake

500,- NOK

Øre

 500,- NOK

Hals

 700,- NOK

Nakke

700,- NOK

Hele Armen

1200,- NOK

Arm(Fra Albuen Og Ned)

800,- NOK

Hender

500,- NOK

Armhuler

650,- NOK

Bryst

1000,- NOK

Nipler

500,- NOK

Mage

1000,- NOK

Rygg

1500,- NOK

Øvre Rygg

1000,- NOK

Nedre Rygg

1000,- NOK

Skuldre

500,- NOK

Rumpe

1000,- NOK

Brasiliansk

750,- NOK

Bikini

750,- NOK

Lår

1600,- NOK

Bakside Lår

1000,- NOK

Leggene (Inkl Knær)

990,- NOK

Knær

500,- NOK

Føtter + Tær

500,- NOK