Alt du trenger å vite om laser hårfjerning hos MK Laser

28.08.2023

Er du lei av konstant barbering, voksing eller napping? Da har MK Laser den perfekte løsningen for deg: laser hårfjerning. Som vår signaturtjeneste tilbyr vi den mest effektive og rimelige laserhårfjerningen i hele Norge. Men hva er det egentlig, og hvorfor velge vår Quanta Thunder MT lasermaskin? I denne artikkelen svarer vi på dine brennende spørsmål.

Hvor lenge varer hårfjerning med laser?

En av de mest stilte spørsmålene vi får, er hvor lenge laser hårfjerning varer. Siden vi benytter vår Quanta Thunder MT lasermaskin, kan du forvente mer permanente resultater. Etter 6-8 behandlinger vil de fleste oppleve permanent hårreduksjon.

Hvor mye koster det å fjerne hår med laser?

Når det kommer til laserhårfjerning pris, er MK Laser den rimeligste klinikken i hele Norge. Prisen kan variere avhengig av området som skal behandles og antall behandlinger, men du kan alltid forvente konkurransedyktige priser hos oss. Trykk her for å se våre prislister.

Er det farlig med laser hårfjerning?

Sikkerhet er alltid en bekymring når det kommer til medisinske prosedyrer. Heldigvis er laser hårfjerning en generelt trygg behandling, spesielt når den utføres av kvalifiserte spesialister som hos MK Laser. Våre laserspesialister følger strenge sikkerhetsprotokoller for å sikre en trygg og effektiv behandling. Vi er den første klinikken i verden som tar i bruk et sikkerhetsapparat for å forhindre brannskader og andre eventuelle komplikasjoner.

Er laser hårfjerning permanent?

Med vår Quanta Thunder MT lasermaskin oppnår du ikke bare effektive resultater, men også permanent hårreduksjon. Dette er fordi maskinen kombinerer to bølgelengder samtidig, noe som gjør hårfjerning dobbelt så effektiv. Den er også den eneste laseren på markedet som blander to bølgelengder samtidig.

Er laserhårfjerning vondt?

Mange lurer på om laser hårfjerning er smertefullt. Med vår Quanta Thunder MT lasermaskin er behandlingen mer behagelig enn med mange andre lasere. Vi bruker et eksternt kjøleapparat som minimerer smerten fra laseren. Mange av våre kunder beskriver det som en kilende følelse. Våre laserspesialister sikrer også en trygg og komfortabel opplevelse for alle hudtyper.

Fordelene med MK Laser sin Quanta Thunder MT

Effektivitet

Quanta Thunder MT er den eneste laseren som blander to bølgelengder samtidig, noe som gjør behandlingen dobbelt så effektiv som konvensjonelle lasere.

Universell

Maskinen kan behandle alle hudtyper, takket være den unike teknologien.

Færre behandlinger

Våre kunder trenger i gjennomsnitt bare 6-8 behandlinger for å oppnå permanent hårreduksjon, færre enn med noen andre lasere.

MK Laser gir deg muligheten til å oppleve laser hårfjerning på sitt beste. Ikke bare tilbyr vi den mest avanserte teknologien med vår Quanta Thunder MT lasermaskin, men vi er også den rimeligste klinikken for laserhårfjerning i hele Norge. Ta steget mot permanent hårreduksjon i dag!

For mer informasjon eller for å bestille en konsultasjon, kontakt MK Laser i dag.