Alt du trenger å vite om Fillers hos MK Laser Estetisk Hudklinikk

29.08.2023

Ønsker du å forbedre utseendet uten invasiv kirurgi? Fillers kan være løsningen for deg. Men hva er fillers, og hvordan skiller de seg fra andre behandlinger som Botox? Som den første klinikken i Norge som bruker et avansert sikkerhetsapparat for å kartlegge blodårer i ansiktet, tilbyr vi den tryggeste og mest effektive fillerbehandlingen i landet – til konkurransedyktige priser.

Hva er Fillers?

En filler er en gel-lignende substans designet for å bli injisert under huden med det formål å fylle ut og glatte ut rynker, øke volumet i lepper, og forme ansiktets konturer som kinnbein og hake. Det som gjør fillers særlig populære, er deres evne til å oppnå umiddelbare resultater med minimal nedetid.

Hovedbestanddelen i de fleste fillers er hyaluronsyre, et naturlig forekommende stoff i menneskekroppen. Hyaluronsyre har unike egenskaper som gjør den i stand til å holde på vann, noe som gir huden volum og fuktighet. Det er dette stoffet som er nøkkelen til fillers' evne til å "puffe opp" områder med redusert volum og fylle ut rynker for et mer ungdommelig utseende.

Hva gjør fillers unik?

Det som gjør fillers særegne, er muligheten til å utføre behandlingen uten kirurgiske inngrep. Det er heller ingen nedetid, noe som betyr at du kan gå tilbake til din normale rutine umiddelbart etter behandlingen.

Er filler det samme som Botox?

Det er viktig å skille mellom fillers og Botox, selv om begge er estetiske behandlinger. Botox reduserer muskelaktivitet ved å blokkere nerveimpulser, og er derfor mest brukt for å behandle dynamiske rynker som kommer av muskelbevegelser. Fillers derimot, fungerer ved å fylle opp og gi volum, og behandler derfor hovedsakelig statiske rynker som er til stede selv når musklene er avslappet.

Hvor forsvinner fillers?

En av de store fordelene med fillers er at de er ikke-permanente. Kroppen vil naturligvis bryte ned fillermaterialet over tid. Avhengig av hvilken type filler og individuelle faktorer, kan resultatene vare fra 6 måneder til 18 måneder.

Er det vondt å ta fillers?

Selv om noen kan oppleve litt ubehag, jobber vi med avanserte metoder for å minimere smerte. Vårt unike sikkerhetsapparat kartlegger blodårer i ansiktet, noe som reduserer risikoen for komplikasjoner og gjør behandlingen mer behagelig.

Hvor fort går fillers ut?

Fillers begynner generelt å avta etter omtrent 6 måneder. Varigheten avhenger også av området som behandles og individuelle faktorer som metabolisme. Resultatet vil vare i 6-12 måneder.

Hva må man unngå etter fillers?

Det anbefales å unngå alkohol, intens fysisk aktivitet og direkte sollys de første 24-48 timene etter behandling. Dette for å minimere risiko for blåmerker og hevelser.

Hvor ofte må man fylle på fillers?

Dette er individuelt og avhenger av hvordan kroppen din bryter ned filleren. Mange av våre kunder foretrekker å ha en vedlikeholdstime hvert 6. til 8. måned for å opprettholde resultatet.
Resultatet varer lenger og lenger etter hver behandling.

Kan fillers flytte på seg?

I svært sjeldne tilfeller kan fillere forflytte seg etter injeksjon. Men dette er sjeldent og lett å korrigere ved behov.

Hva koster det å ta fillers?

Vår klinikk er kjent for å tilby kvalitet til konkurransedyktige priser. Prisen på fillers vil variere avhengig av området som skal behandles. Men du kan være trygg på at du får god valuta for pengene hos oss. Trykk her for å se våre prislister.