FILLERS

Hva er Fillers?

Fillers, den perfekte løsningen for jevnere hud og fyldigere lepper!

Ønsker du å glatte ut rynker, tilføre volum til leppene eller stramme opp slapp hud? Da er fillers det ultimate valget for deg! Fillers er en fantastisk gel som injiseres i huden og gir umiddelbare resultater. Den viktigste ingrediensen i fillers er vanligvis hyaluronsyre, et naturlig stoff som allerede finnes i huden vår. Dette utrolige stoffet fungerer som en fuktighetsmagnet og kan binde vann i opptil 1000 ganger sin egen vekt. Og det beste av alt? Kroppen din bryter ned filleren på egen hånd over tid, slik at du kan nyte resultatene uten bekymringer.

Hos MK Laser tar vi din sikkerhet svært alvorlig. Derfor har vi investert i et avansert innovativt sikkerhetsapparat som skanner alle blodårene i ansiktet ditt. Ved å bruke dette avanserte sikkerhetsapparatet kan vi utføre behandlinger med økt nøyaktighet og trygghet. Det gir oss muligheten til å kartlegge blodårene i ansiktet ditt, slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine spesifikke forutsetninger og minimere risikoen for eventuelle uønskede reaksjoner eller komplikasjoner.

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser som din behandlingsdestinasjon.

Ta det neste skrittet mot ditt ønskede utseende med trygghet og tillit, vel vitende om at vi tar alle nødvendige forholdsregler for å sikre din sikkerhet og velvære.


Hvor lenge varer Fillers?

Injeksjon av en filler er ikke en permanent prosedyre, og effekten varer i 6-12 måneder og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn. Det anbefales jevnlige "touch-up"-behandlinger i begynnelsen. Etter hvert vil effekten vare lenger, og du vil sjeldnere ha behov for påfyll.

Er det vondt med Fillers?

Det kan være et lite ubehag mens filleren blir injisert, men vi minimerer dette ved å bruke en bedøvelseskrem før behandling.

Hvor lenge vil hevelsen vare?

 1. Første dagene: De første dagene etter fillerinjeksjonen kan du oppleve betydelig hevelse i det behandlede området. Dette skyldes injeksjonen og reaksjonen fra vevet rundt. Du kan også oppleve rødhet, ømhet og muligens litt blåmerker.
 2. Etter noen dager: Hevelsen begynner vanligvis å avta etter 2-3 dager. Du kan merke at hevelsen reduseres gradvis, og at det behandlede området begynner å se mer naturlig ut.
 3. En uke: Etter omtrent en uke har de fleste personer opplevd en betydelig nedgang i hevelse. På dette tidspunktet begynner fillerområdet å se merkbart bedre ut, og eventuelle resterende hevelse er vanligvis minimal.

Hva er forskjellen på Fillers og Muskelavslappende?

Generelt er muskelavslappende mer effektivt for behandling av dynamiske rynker, eller rynker som er forårsaket av muskelbevegelse. Disse rynkene ses vanligvis på pannen, mellom øyenbrynene og rundt øyene. Filler, derimot, er bedre for behandling av statiske rynker, eller rynker som er til stede selv når ansiktet er i ro

Hvem kan ta Leppefillers?

Å få leppefillers er en personlig avgjørelse. Å forfølge dine ønsker og ønsker for kroppen din kan være styrkende.

For å bli vurdert for leppefillers bør du:

 • Ha en god fysisk helse.
 • Ha realistiske forventninger.
 • Ikke ha en aktiv oral infeksjon, inkludert kreftsår eller forkjølelsessår.

Mange som får leppefillers ønsker å øke størrelsen på leppene. Det kan være lurt å forstørre størrelsen på leppene dine av mange grunner, inkludert:

 • Gjenopprette en tidligere leppestørrelse (med alderen kan leppene dine miste volum)
 • Korrigering av formen på leppene dine. Det er vanlig at leppene dine har forskjellige størrelser eller former (asymmetrisk).
 • Utjevning av rynker. Når du smiler eller ler, utvikles det noen ganger rynker på sidene av munnen.

Før behandling

Du gjennomfører først en konsultasjon med en kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at resultatet skal se ut og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Under behandling

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 - 15 minutter før behandlingen. Bedøvelseskremen gjør behandlingsområdet nummen og behandlingen mindre smertefull.Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i behandlingsområdet for å bygge opp ønsket form og fasong. Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

Etter behandling

Etter behandling er behandlingsområdet litt hovent og ømt. Hevelsen vil gradvis gi seg etter 3-5 dager. På grunn av hevelsen kan resultatet tidligst bedømmes etter 14 dager.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

 • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
 • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
 • Bruk en ispose på behandlingsområdet.
 • Drikk mye vann.
 • Unngå for mye salt i 24 timer, da dette kan dehydrere.

PRISLISTE


Filler 0,5 ml


2000,- NOK

Filler 0,7 ml


2500,- NOK

Filler 1 ml


3000,- NOK

Filler 2 ml


5500,- NOK

Ansiktsløft 3ml


8000,- NOK

Hylase- fjerning av tidligere filler


2000,- NOK

Fjerning av filler og etterfyll av 0,5 ml


3500,- NOK

Fjerning av filler og etterfyll av 0,7 ml


4000,- NOK

Fjerning av filler og etterfyll av 1 ml

4500,- NOK